Båstad i morgon!

20/7-09
Hej vänner!

Eftersom att våran nya dator här hemma är trasig, (vilket gjorde att jag inte kunde skriva något inlägg igår) så kopplade Jocke in den gamla datorn istället, så nu hann jag lägga in ett inlägg trots allt. I förmiddags cyklade jag till Madde en stund eftersom att jag ville hinna träffa henne nu innan vi åker till Båstad och bor i våran sommarstuga i två veckor! Det kommer bli så härligt och sista veckan, alltså v 31, kommer Elin ner dit också, superkul ska vi ha! Tyvärr känner jag att jag börjar få lite ont i halsen, men jag hoppas verkligen att det bara är något litet som snart går över för i morgon som sagt åker vi till ner Båstad och på vägen dit tänkte vi ta en sväng förbi a6, och antingen om det blir på vägen hem eller om vi tar det någon gång under veckan, kommer vi i alla fall åka till Ullared. Sedan blir det ju såklart att bada och ligga och sola på stranden om nu vädret vill mig väl får man väl tillägga. Jag får i alla fall hoppas på det bästa för någon dag pratade vi om ifall vi skulle gå på after beach, vilket jag tycker låter jättekul! Förhoppningsvis så tar Elin med sig sin dator ner också så om jag har tur får jag låna den och kanske skriva något kort inlägg någon gång då och då.
Jag lovade ju att jag skulle lägga upp bilderna från min Stockholmstrip nu när jag kommit hem så här har ni dem:


Min lillebror Douglas när han, pappa och Nisse skulle på
American car show i Norrtälje.


Den här bilden tog jag när pappa och jag var själva en hel dag, men just denna är tagen inne i gamla stan på Stockholms smalaste gata, och nej pappa! Jag tror inte det går att skjuta bort byggnaderna med bara armarna, haha!

Min hemstad!

Tog massor med bilder när vi var på Allsång på Skansen men den här tycker jag blev bäst på Alexander Rybak. Ni anar inte hur mycket alla skrek när han klev upp på scen, något ofantligt högt i alla fall!

Bästa, bästa pappa!

Den här (lite suddiga) bilden får avsluta. Mina jeansshorts som jag köpte på Bik Bok när pappa och jag var på stan, tack för en supermysig dag med dig pappa, det måste vi göra om!

Vad mer som vi har gjort är ju att vi har varit på vårat landställe i Norrtälje och åkt fyrhjuling, fiskat, grillat och haft massa kul och jag längtar redan tillbaka! Nu ska jag ta en dusch och sedan slå mig ner i soffan och kolla lite på Beck en stund och efter det ska jag sova så jag åtminstone är lite utvilad tills imorn när min Båstadresa väntar! 

Bilderna från matchen AIK-Göteborg

17/7-09
Hejsan svejsan!

Pappa hade tagit med sig sin jobbdator hit till landet, så jag fick låna den en snabbis. Här kommer bilderna från matchen som vi va på i måndags.


AIK-klacken som var på Norra stå.

Göteborgare för hela slanten.

(Här närmast) Martin Mutumba i AIK
 
Spelare i AIK

Här har vi den stora och högljuda klacken på Norra stå igen!

Det var alla bilder vi hann ta under den mycket spännande matchen. Jag tar tåget hem till Linköping på söndag så då får ni se alla andra bilder från min lilla Stockholmstrip som jag har tagit med min kamera. Nu ska vi ut och ta en sväng på fyrhjulingen och senare i kväll laddar vi för en liten fisketur! Skriver mer när jag kommer hem.

/Johanna

Mysig dag på stan!

15/7-09
Tjenixen!

Åh, vad mysigt pappa och jag hade det hela långa dagen igår. Först åkte vi in till Kista Centrum och gick där och tittade lite, jag hittade ett par jeansshorts på Bik Bok och pappa köpte en ny mobil och lite annat smått och gott. Sedan åkte vi hem och åt lunch tillsammans med de andra, för att sedan skjutsa in Nisse och Ewa till färjan som dom skulle med. Efter att vi hade lämnat av dom åkte pappa och jag vidare in till gamla stan. Det var riktigt mysigt att gå där och strosa runt lite och äta glass och titta på allt som rörde sig omkring oss. När vi sedan gick förbi ett café fick vi se Daniel Lindström, ni vet han som vann idol för ett tag sen då när Darin kom tvåa, sitta där i solskenet med en kopp kaffe i handen. Efter det åkte vi och tog en fika på Lisa på torget på östermalm i deras sköna soffor, supermysigt! Sedan bar det av till Stureplan och pappa visade mig runt där lite eftersom det var evigheter sen jag var där sist. Efter de var det Skansen som gällde och eftersom vi visste att det skulle vara jättemycket folk där så kom vi ca 3 timmar innan Allsång på Skansen skulle börja så vi hann gå där och titta lite på djuren också. Såg en jättegullig minigris som jag tog kort på, hihi!
Innan allsången började åt vi nere på Gubbhyllan, jag åt köttfärslimpa med potatis och rårörda lingon, riktigt gott! När det äntligen satte igång hittade vi en jättebra plats på en kanon som jag stod på och såg jättebra, dock hamnade vi bakom själva filmkameran, men det gjorde ju inget. Jag tyckte att Alexander Rybak helt klart var bäst och bilder tog vi många! När allsången var slut vid kl 9 började vi dra oss hemmåt. Väl hemma orkade jag faktiskt inte vara uppe så länge, så vid 11 låg jag och sov som en stock!

Idag vaknade väl jag vid 9 någon gång eftersom lillebror tyckte att han kunde vara så snäll och väcka mig. Åt frukost ute på altan, och pappa, jag och Douglas ska snart åka ut till landet. Med andra ord kommer jag inte kunna blogga förrän jag är hemma igen på lördag eller söndag!? Därför ska jag hälsa alla en fortsatt bra dag och vecka så hörs vi snart igen!

Många kramar! /Johanna

Heja heja AIK!

13/7-09
Hejsan på er!

Idag åkte vi in till Täby Centrum en stund på förmiddagen och käkade lunch och gick och kikade lite, jättetrevligt var det. Sedan skjutsade Anna-Karin iväg mig, Tilda, pappa och Nisse till Råsunda och så gick vi på fotboll, AIK-Göteborg och gissa vilka som vann?! Det gjorde AIK med 1-0, men även fast jag hejade på dem så tyckte jag faktiskt lite synd om det andra laget när stockholmarna kom där med sina dryga hejarklacks-ramsor. Domaren dömde nästan bara åt Göteborg (om man nu kan säga så) så det blev många spydiga kommentarer av AIK-klacken där också men med två personer utvisade lyckades de ändå ta hem segern. Tog lite bilder också men dom kommer upp på bloggen lite senare.
Nä, nu ska jag snart ta och krypa till sängs så att jag orkar med allt det roliga som händer i morgon med.

Sov gott!

Bowlingproffset själv!

10/7-09
Tjenaremors!

Sitter här med datorn i famnen och kom just på att jag glömde skriva att vi var och bowlade igår. När jag var framme med tåget kom pappa, Tilda och Douglas och hämtade mig och så körde vi direkt till bowlingen och kan ni gissa vem som vann över både pappa och alla andra!? Det gjorde JAAAG! :D Stolt blev jag med 145 poäng i första serien, ganska bra tycker jag allt!
Var ute och åkte en sväng tidigare idag, men det blev ju inte så mycket vettigt gjort. Istället åkte vi hem och jag började fixa iordning maten som vi precis har satt i oss. Längtar verkligen till på tisdag, då pappa och jag ska ha en dag helt för oss själva. Kommer bli hur kul och mysigt som helst och speciellt nu när vi träffas så sällan! Får hålla tummarna för att vädret blir fint också, eller i alla fall framåt kvällen eftersom allsången är utomhus. Visst ja, innan jag glömmer det så glömde jag kvar usb-kabeln till kameran hemma så alla bilder kanske kommer i ett eget inlägg sen när jag kommer hem men vi får se, det kanske löser sig på något sätt eller så kanske pappa har en sådan likadan. Hur som helst måste jag avsluta nu. Vi hörs lite senare!

/Johanna

Framme i Stockholm!

9/7-09

Nu är Johanna i Stockholm igen och det känns bra! Har precis ätit lite mat tillsammans med familjen och pratat lite om vad vi ska göra de här veckorna som jag är här. Imorgon eller på lördag får vi gäster som ska sova kvar här över helgen och nästa vecka ska hela familjen vara tillsammans och alltså inte bara jag och pappa som det var tänkt från början. Istället ska pappa och jag ha en egen dag på tisdag, då shopping och allsång står på schemat. Sedan på onsdagen blir vi ensamma hemma med min lillebror Douglas eftersom Anna-Karin och Tilda (min plastmamma och lillasyster) också ska få ha en dag lite för sig själva. Någon gång i nästa vecka ska vi gå på Grönan + lite andra gäster och roligheter, så jag tror att det kommer bli hur bra som helst tiden här uppe! 
Ska faktiskt ta och krypa till kojs snart för jag börjar bli lite trött och min nybäddade säng ser mer och mer inbjudande ut! Skriver mer så snart jag kan och orkar.

Godnatt och sov gott!

Allsång på Skansen

8/7-09
Hejsan!

Nu är det klart, (nästan i alla fall) att pappa och jag ska på Allsång på Skansen! Får väl hoppas att vi kan få några bra sittplatser men håll utkik efter mig i tvrutan då, hihi! 
Vädret här är ena sekunden jättesoligt och fint, medan det i nästa sekund spöregnar. Så jag sitter här och funderar, ska jag gå ut och sola? Nej, det är alldeles för dåligt väder för det! Jo, men nu börjar det klarna upp och bli riktigt fint! Nej, men nu regnar det igen... Ja, ni fattar ju! Gina hade någon luftvägsbakterie som vi fick reda på idag, så nu ska vi ge henne en spruta varje dag i fem dagar, suck! Tror jag ska ta och kura ihop mig i soffan och se på film nu, min nya hobby... Jag länktar efter att få komma upp till Stockholm snart för jag börjar tröttna på att vara hemma. Nä, det är bäst att jag slutar nu.

Ha en bra dag! /Johanna


Alexander Rybak ska va med i Allsång på Skansen på tisdag!

Snabbis!

7/7-09
Hej igen!

Blir bara en snabbis det här eftersom lillasyster sitter bredvid mig och vill ha datorn. Har nyss kommit hem från stallet och ska strax hoppa in i duschen och svalka av mig lite! Ringde pappa förut och föreslog att vi kanske kunde gå på Allsång på Skansen på tisdag, vilket han inte sa nej till så förhoppningsvis blir det så om det inte är en allt för lång kö in. Nu ropar Jocke att maten är färdig så måste kila ner och äta och sedan ska jag burra upp mig i soffan och titta på Morden i midsomer. Ha en mysig kväll för det ska jag ha!

Puss 


Hemmasittar-dag!

7/7-09
Gomorron på er!

Vaknade tidigt idag! Det kan bero på att det inte blev så sent igår. Idag blir det väl ännu en sådan här hemmasittar-dag, om jag inte skulle träffa Madde idag igen!? Kommer inte ihåg hur vi bestämde. På torsdag åker jag äntligen till pappa och ska vara där den här veckan ut och hela v 29, som vi kommer att ha helt för oss själva! Mysigt ska det bli, och eftersom han har lovat mig att vi ska gå på Gröna lund kommer det nog bli riktigt toppen, om han inte skyller på att han har ont i ryggen eller är för gammal för att åka något vill säga.
Tror också att jag kommer ta med honom på en shoppingrunda ute på stan. Då så pappsen, fram med plånkan för här ska handlas! Yes, exakt den rätta repliken och det kommer funka! :D Nej, slutpratat om det. Vi hörs eller jag skriver mer ikväll eller imorgon bitti.

Kramar från Johanna


Min Gina-fina!

Film hela dagen

6/7-09
Tjenixen!

Idag vaknade jag upp hemma i min egen säng, (alltså ej hos pappa) av att regnet piskade på rutan. Inget sommarlovsväder precis men jag tycker att det kan vara riktigt mysigt det med ibland, så jag la mig och läste ett tag. Efter det gick jag ner och hämtade lite frukost och satte mig framför tv:n och tittade på film, Jorden runt på 80 dagar. Att titta på film är verkligen det bästa och mysigaste man kan göra en sådan här regnig och tråkig dag, så det kommer jag antagligen ägna mig åt resten av dagen också. Stallet tror jag att vi åker till i eftermiddag när mamma har kommit hem. Och för er som vill veta har det blivit lite krångel med min Stockholmsresa så dit åker jag nog inte förrän på torsdag, eller det är så vi har bestämt!
Nä, nu ska jag slänga mig i soffan och återuppta filmtittandet. Ha en bra dag allihopa och föresten, om ni inte har något bättre för er så skriv gärna vad ni ska göra idag. Då får jag något mer att göra också! =)

Puss & Kram

Kort inlägg!

4/7-09
Hej!

Blir ett kort inlägg nu, eftersom jag strax måste gå ner och äta lite mat innan mamma skjutsar bort mig till stallet. I kväll sover lillasyster och jag själva när Jocke och mamma ska på fest! Hann fixa mina naglar nu på morgonen också för på söndag sätter jag mig på tåget mot Stockholm och pappa, där jag ska stanna i 2 veckor så får hoppas att de håller sig fina så länge, hihi! Blir ju förstås inte så mycket bloggande då tyvärr, eftersom min dator där inte funkar helt som den ska! Men jag hoppas på det bästa för när jag kommer hem därifrån blir det nog bara en eller två dagar hemma innan vi åker iväg till Båstad.
Nä, nu måste jag springa och ta på mig ridkläder och fixa lite mat! Hinner förhoppningsvis blogga lite imorn innan jag sticker.

Många pussar!   
 

Ändrat! Pappa på söndag istället

3/7-09
Hejsvejs!

Ända från i onsdags tills idag har jag sovit med Madde och badat i hennes pool o solat hela dagarna, sköönt har det varit! I torsdags tog jag min första fästingspruta av tre men det gick bra. Jag som är lite spruträdd! Men nu är det i alla fall gjort. I onsdags kväll tror jag Madde och jag badade ända till kl halv 12, eftersom det var 31 grader i hennes pool så det gick knappt att slita sig, så mysigt var det! Men så fort vi hade gått in och lagt oss i hennes sköna säng somnade jag nästan på en gång! Igår vaknade vi vid 10 någon gång och gick upp och åt en god frukost. Sedan gick vi ut och satte oss vid poolen med en tallrik smarriga vattenmeloner i händerna, mums!
På kvällen såg vi på Beck, hämdens pris tror jag den hette. Den var rätt bra i alla fall! Sedan cyklade vi hem till mig och sov här. Imorse såg vi på film, 13 snart 30 och resten av dagen har vi sett på Wallander mastermind och freaky friday för det har åskat och regnat nästan hela dagen så har inte blivit något badat. Men ha det så bra allihopa så ska jag försöka skriva mer imorn.

Puss /Johanna


Jag saknar min Hanna alldeles för mycket!

Slappisdag

1/7-09
Tjenare!

Den 1:a juli.. guud, vad fort det går! Hela juni är över, usch! Men bra väder kan man väl säga att det har varit hela tiden, så det är ju bra. Menmen, egentligen var det ju inte det jag skulle prata om. Jullan sov hos mig till igår och vi cyklade och badade hela dagen. På kvällen tog mamma och jag en promenad efter vi hade ätit, och kom hem precis lagom till Morden i midsomer. Jag älskar det fast jag knappt kan somna efteråt! (hehe)

På fredag eller lördag, har inte bestämt mig än, åker jag till min pappa i Stockholm och där ska jag stanna i 2 veckor. Blir väl Gröna Lund och lite så hoppas jag. Och landstället förstås!
På torsdag ska jag ta spruta, woaaa! Får se hur det går men det går nog bra. Vi hörs!


Jag osminkad och med myskläder såklart!

RSS 2.0