.. Shop till you drop...



Hello darlings! ( haha (; )

Hoppas det är bra och att alla har fått många julklappar! Jag har i alla fall fått massor fina presenter, varav en av de bästa var en shoppingrunda på stan med mamma, då jag skulle "försöka" shoppa upp 1000 kr på mindre än fyra timmar. Och tror ni att jag lyckades? Haha ohja, med stor marginal! Jag handlade en nyårsklänning/tunika från någon liten gullig butik som jag inte kommer ihåg vad den hette, en lite mindre Björn Borg-väska från accent, en tröja från H&M samt en svart mysig kofta från Vila. Nyårsklänningen ska jag såklart ha på nyår tillsammans med den svarta koftan och ett par lackleggins, ett band runt midjan och glitter i håret, it will be nice!

Vantarna på bilden fick jag dock i julklapp, och blev därför inte inhandlade på stan. Men erkänn, visst ser de gosiga ut?! Nu ska jag slänga mig i soffan och se på tv eller nåt?.. Puss, ha en fin kväll!

/ Johanna

Cha cha Bloggen!

Madde här ;) 
Eftersom johanna inte är så jätte high på att blogga så tänkte hjälpa henne lite! Vet inte riktigt vad jag ska skriva eftersom jag inte har en aning om vad lilla Nannis gör just nu... Så tänkte att jag kan berätta lite allt möjligt.

Som alla kanske redan vet så fyller johanna år 23 december och hon har önskat sig en överraskningsdag, och vad tror ni hon kommer få? Jo en överraskningsdag! Haha den kommer bli bäst. Nästan helt planerad nu.

Antar att om jag skulle va johanna nu så skulle det typ låta såhär;
Hej ska snart till stallet, sen blir det myss & annars mår jga bra
.

Men det gör inte jag bara så ni vet jag ligger hemma och är sjuk!


Får se om jag kanske slänger in ett till inlägg senare ikväll eller nått!
KISSES from MADDE♥

Nu är det inte länge kvar!

Hej svejs snyggingar!

Nu är det äntligen fredag och Johanna som knappar på tangenterna igen. Jag har sagt åt mina vänner att dom får uppdatera lite åt mig då och då när de känner för det, eftersom jag har lite svårt att hinna med det nu för tiden.
Ja minsann, nu är det ju faktiskt inte alls långt kvar till jul och än mindre till min födelsedag, (just five days). Idag hade vi vårt absolut sista prov för denna termin och det kändes och känns bra kan jag säga. Jag tycker det ska bli så himla skönt med lov nu, är riktigt pepp alltså! Blev tyvärr inte till att åka till Frida idag, vilket var väldigt synd, men vi tar igen det nästa gång tjejer.!

Nu behöver jag i alla fall inte ligga och bekymra mig över att alla julklappar inte är inhandlade, för det är dom. Gud va skönt! Här kommer några bilder på lite smått och gott som jag fick lust att lägga in =) ;


Yes, that's me.

         
Nemen, vem ligger där och snusar så sött..? ;)


Bilden är från när Madde och jag var på stan för ett tag sedan. Jag
har "slickhair"!


    
Pictures by Elin.


Bild från mitt fönster en tidig morgon.

/Johanna     
   

elin här


Tjo! Elin här. Jossis och jag är båda nu uppe i stockholm hos våra pappor. Johanna bad mig uppdatera eftersom hon är så lat, haha. Imorn åker jag hem till Johanna på fika, hon ska få sin aningen tidiga födelsedagspresent förstår ni! Johanna fyller ju år den 23 december för er som är senila. Slaggar gör jag där. På söndag får vi se vad vi hittar på före hemresa, fika på stan kanske?

puss, eeeeeeeeeeeeelin


Kort info.

17, snart 16 dagar kvar nu!.. Jippie! :D♥

/ Johanna

RSS 2.0