Zzz.. Jag är trött

30/8-09
Ah, gäsp!

Förutom att jag är dödstrött, har huvudvärk och är allmänt lat så mår jag alldeles lysande. Mamma och jag ska svänga bort till stallet en sväng sen och jag ska rida. Första gången på väääldigt länge. Slänger in ett par bilder på mig från skolfotot och från någon annan dag.
Chiao!


Innan skolfotot.

Och någon annan dag..

Övernattning och stan med Jullan

29/8-09
Shollahopp shollahej!

Igår cyklade jag till Jullan vid 9-tiden i SPÖREGN! Sedan sov jag där och vi somnade nog redan vid tio skulle jag tro. I morse vaknade vi glada och pigga kl 07.20, jippie! Men vi drog på oss kläder och med lite frukost i magen började vi gå ner mot tågstation. Grejen var bara den att vi hade läst fel tid när tåget skulle gå och kom i stället dit en timma förtidigt... Men så småningom kom vi i alla fall fram till Linköping. Jag köpte en mascara och ett par mysbyxor vilket jag blev riktigt nöjd med! 
I kväll har jag planerat för en spakväll med mig själv. Det ser jag fram emot! Nej du bloggen, nu borde jag faktiskt gå och börja ta itu med mina läxor och träna till so-provet som vi har nästa vecka.

Hejdå! /Johanna 


Natti natti

24/8-09
Hej alla glada!

Det känns länge sen nu, eller vad säger ni? Jag ska faktiskt snart ta och krypa ner i min sköna säng och läsa lite på min bok. Men först tänkte jag bara uppdatera mig lite och säga godnatt till er. Jag skriver mer någon dag när jag har lite mer tid.. phu.. skolan tar död på mig, haha!

Godnattkramar /Johanna 

Phu, vi kan andas ut!

14/8-09
Hej på er!

Tänkte bara tala om att nu när skolorna snart sätter i gång och allting annat återgår till sitt normala, har jag insett att jag varken kommer ha speciellt mycket tid eller ork med bloggen. Inte att jag ska sluta menar jag inte men jag kommer ju inte kunna vara lika uppdaterad som förut. Med tanke på att det kommer bli mycket mer att ta hand om vad det gäller skolan och eftersom min lilla häst tar upp en hel del utav min fritid så räcker tiden inte till det andra.

Igår vaknade jag hemma hos Hanna efter att ha sovit där en natt. När jag äntligen lyckats få upp henne ur sängen, gick vi ner och åt en riktig gourméfrukost och sedan cyklade vi till stallet. Vi blev inte kvar där speciellt länge eftersom vi upptäckte att Hannas häst var halt och det dessutom åskade och blixtrade ute och regnet bara öste ner. När vi väl kom hem till henne, dyngsura och blåfrusna, gick vi upp och tittade på film. Timmarna gick och mamma kom och hämtade mig och vi åkte till våran lilla pålle. Vi blev inte glada när vi såg att Gina var helt svullen och tjock i ena bakbenet, och inte heller idag när vi insåg att det blivit värre så nu har vi precis varit och röntgat och tittat. Som tur var sa de att det inte var någon fara. Phu, nu kan vi andas ut!
I morgon, eller om det blir på söndag, ska nog jag och mamma åka in till stan. Det blir mysigt och just det, innan jag glömmer det att designen är bara tillfällig! Ska göra om den någon dag när jag får tid.


Gjorde en jättegod smothie häromdan med hallon, banan och blåbär
- supergott!

Puss /Johanna

  

Bildbomb från Båstad!

10/8-09
Hejsan hoppsan! När jag tidigare försökte ladda upp alla bilder från Båstad bråkade datorn lite med mig, så nu kommer resten av bilderna från Båstad, miniland, stranden, Danmark m.m. Klicka på bilderna för att få dem större.

                                               

Nu ska jag kila ner och äta och sen åka bort till stallet. Vi hörs lite senare!

Puss och kramar

Bloggpaus

9/8-09
Tjenixen!

Ja ni, jag har haft så mycket för mig de senaste dagarna, så har faktiskt inte riktigt hunnit med bloggen. Jag har tillbringat den mesta tiden i stallet förstås och från igår till idag har jag tältat med Madde vid Vättern där hennes mormor och morfar har ett litet hus, väldigt trevligt! I morgon ska jag, eller var det tänkt i alla fall, träffa Hanna och sova med henne två nätter. Problemet är bara att hennes mobil är trasig eller något liknande, eftersom det inte går att komma fram och hon kan antagligen inte ringa på den heller så vi får se lite hur det blir med den saken.
Åh gäsp, vad trött jag är! Ska nog gå och lägga mig tidigt ikväll så att jag är pigg och utvilad tills imorn.

Ha en bra kväll! /Johanna


Visst är det en mysig bild? Den är från våran Båstadvecka på Elin och mig.

Det blir Madde imorn!

5/8-09
Hej vänner!

Största delen utav dagen har jag tillbringat i stallet faktiskt. Det är skönt att få komma ifrån allt och alla ibland och gå runt lite i sin egna värld och bara få vara för sig själv. Precis det gjorde jag idag. När jag kom hem, vid 3 eller något skulle jag tippa, åt vi mat och efter det tog jag en sval och skön dusch, mycket uppfriskande! Egentligen skulle vi ha gått på Skänninge marken idag men sedan kände jag att jag varken hade tid eller lust med det och att slösa bort de pengar jag äntligen samlat ihop till min plånbok igen, kändes väldigt onödigt! I stället blir det en lugn, slapp kväll hemma vilket jag tycker är helt okej.
Imorn ska jag i alla fall träffa Madde och eventuellt sover jag där eller hon här!? Nä, nu måste jag gå ner och göra min familjen lite sällskap. =)

Puss  

Min lilla Båstadstripp!

4/8-09
Tjenaremors!

Oj, det hann visst bli rätt sent på dagen innan jag kom hem från stallet och min fina Gina. Men så blir det när man har en häst som man inte har sett på två veckor! Jaja, förra tisdagen åkte mamma, jag och Nellie ner till Båstad och på vägen ner tog vi en sväng förbi a6 i Jönköping. Vi gick och strosade runt lite och åt en glass och så där och jag hittade ett par snygga klackskor och ett par jeanstights, vilket jag verkligen behövde!
När vi äntligen var framme vid stugan kom mormor, moster och kusin utspringande och kramade om oss. Mormor hade gjort en underbar porterstek som stod inne och väntade så vi åt på en gång eftersom vi knappt inte ätit något alls på vägen ner. Efter den goda maten somnade vi alla trötta och utslagna.

  
Mina superläckra klackskor med öppen tå som jag blev helt förälskad i.

Resten av veckorna bjöd på allt möjligt. Elin kom den sista veckan och då åkte vi bland annat färjan över till Helsingör, badade i havet och solade, åkte in till Halmstad och gick på Ullared och mycket annat. Elin och jag cyklade ofta iväg till något mysigt badställe i närheten eller bara åkte runt och såg oss omkring eller tog en skön kvällspromenad. Nu tycker jag faktiskt att det är ganska skönt att vara hemma igen och framför allt att få sova i min egen säng.

Ha en bra dag /Johanna


Jag, en dag då min familj + min moster och kusin cyklade in till Båstad.

En dag tog Elin, jag och min lillasyster massor bilder nere på stranden och den här tyckte jag blev finast av dem alla!

Min söta lillasyster Nellie en fin kväll på stranden med havet i bakrunden. 

RSS 2.0